Baldöktü'den Odak Okulları'na iade-i ziyaret

Hayırsever İş Adamı Nurullah Baldöktü, geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret eden Odak Okulları yetkililerine iade-i ziyarette bulundu.

Baldöktü'den Odak Okulları'na iade-i ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hayırsever İş Adamı Nurullah Baldöktü, Silivri’de önümüzdeki eğitim öğretim döneminde hizmet vermeye başlayacak olan Odak Okulları’nın kampüsünü ziyaret etti.

Kayserili İş Adamı Nurullah Baldöktü, Kayseri ile birlikte Silivri’de de kampüs açacak olan Odak Okulları’na eğitimde izlediği evrensel eğitim anlayışı dolayısıyla özel ilgi gösterirken, gözü gibi sakındığı koleksiyonunu da Odak Okulları yöneticilerine sundu. Atatürk’ün dünya üzerinde yer alan büstlerinin fotoğraflarından oluşan özel koleksiyonu, Baldöktü’yü ağırlayan Odak Okulları Genel Müdürü Fevzi Babalık, Akademik Genel Müdür Yardımcısı Hülya Gökpala, Ortaokul Müdürü A.Cenk Kır, İlkokul Müdürü Zehra Mülküt, ve İnsan Kaynakları Yöneticisi Berna Doğan hayranlıkla inceledi.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı’nda öğrencileriyle buluşacak olan Odak Okulları, Silivri’de yaptığı eğitim yatırımlarıyla bilinen Nurullah Baldöktü’den tam not aldı. Nurullah Baldöktü, Odak Okulları binasında kendisini ağırlayan yöneticilere “Her durumda arkanızdayım, destekçinizim.” dedi.