'Bando Festivali ile Erken Cumhuriyet Bayramı Kutlaması'

İstanbul ve Tekirdağ'da faaliyetini sürdüren Mektebim Kampüsleri arasında bu yıl 3.sü düzenlenen Bando Festivali tamamlandı.

'Bando Festivali ile Erken Cumhuriyet Bayramı Kutlaması'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beylikdüzü kampüsünün ev sahipliği yaptığı Mektebim Bando Festivali’ne Ataşehir, Atakent, Avcılar, Bahçelievler, Bahçeşehir, Beykent, Beylikdüzü, Çorlu, Fatih, Kartal, Kurtköy, Silivri, Tekirdağ ve Ümraniye kampüslerinden yaklaşık 500 öğrenci katılım gösterdi.

Kampüs Bando takımlarının kıyasıya yarıştığı ve ritim uyumu, bando-şef uyumu, kostüm, takım hareketleri, Türk bayrağı, sancak, okul flaması ve majör hareketleri gibi farklı kriterlerin jüri tarafından değerlendirildiği festivalde, Mektebim Ataşehir Kampüsü Bando Takımı üçüncü, Atakent Kampüsü ikinci, Bahçeşehir Kampüsü birinci oldu.

Dereceye giren takım ve öğrenciler, kupa, madalya ve sertifikalarla ödüllendirildiler. Festival, yaklaşık 500 öğrenci tarafından Beylikdüzü caddelerinde yapılan kortej yürüyüşü ve çalınan Cumhuriyet marşlarıyla son buldu.

Bando Festivalini geleneksel hale getirerek bir sonraki yıl ulusal anlamda daha kapsamlı bir festivale ev sahipliği yapacaklarını belirten  Mektebim yöneticileri birincilik elde edecek takımı uluslararası yarışmalarda da destekleyeceklerini dile getirdiler.

Önümüzdeki günlerde kutlanacak Cumhuriyet Bayramı için hazırlıklarına devam eden bando takımları, kutlamalara katılarak seslendirecekleri marşlarla törenlerde yerlerini alacaklar.