Başarılı öğrencileri Kagider ödüllendirdi.

Silivri Kadın Girişimciler Derneğinin, Şerife Baldöktü Kız meslek lisesi ile başlattığı 'İş fikri oluşturma ve planlama' proje ödül töreni bugün gerçekleştirildi.

Başarılı öğrencileri Kagider ödüllendirdi.
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Kadın Girişimciler Derneğinin, Şerife Baldöktü Kız meslek lisesi ile başlattığı “İş fikri oluşturma ve planlama” proje ödül töreni bugün gerçekleştirildi. 

Şerife Baldöktü Kız meslek lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen ödül töreninde Kagider yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Mili Eğitim Şube Müdürü Murat Karaipçin, İşadamı Nurullah Baldöktü ve eşi Şerife Baldöktü, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Yapılan projeyle ilgili olarak davetlilere kısa bir bilgi veren Kagider yönetim kurulu üyesi Nursel Erel “24 Nisan 2014 tarihinde başlatılan “İş fikri oluşturma ve planlama” konulu proje kapsamında Kagider tarafından dağıtılan formaları geri dönüşümüyle Dernek yöneticileri ve okulun rehberlik öğretmenleri tarafından ön elemeden geçirildi. Ön elemeden geçen öğrenciler ile yüz yüze görüşen komisyon üyeleri tarafından 4 öğrenci finale kaldı. Seçilen öğrenciler belirlenen destekçileri ile iletişime geçerek son düzenlemelerini yaptılar “dedi.

Dereceye giren öğrenciler Nagihan Bayramoğlu, Derya Şeremat, Büşra Dündar ve Asya Yakar olarak belirlendi.Yapılan konuşmaların ardından Projeleri ile Kagider’in finansal ve lojistik desteğini alacak öğrencilere ödülleri verildi.

Haberin videosu için alternatif link