Berrak ile çocuğunuz bir adım önde

Silivri Gümüşyaka'nın ilk özel anaokulu olan ve geçtiğimiz yıl faaliyete başlayan Berrak Anaokulu eğitimde farkını ortaya koyuyor. Silivri başta olmak üzere köy ve mahalleleri ile, Sultanköy, Marmara Ereğlisi, Değirmenköy, Çanta gibi çevre mahalle ve beldelere de servisi bulunan okulun eğitim programında ise uzman öğretmen kadrosu tarafından çocuğun gelişimine özel programlar uygulanıyor.

Berrak ile çocuğunuz bir adım önde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cem Çakır’ın kurucusu olduğu Özel Berrak Anaokulunda 3 – 6 yaş arası çocuklar yer alıyor. Okulun kurucusu Cem Çakır Silivri Haber Ajansına yaptığı açıklamada “Okulumuz kurulduğu andan itibaren alanında en iyiyi amaçlayan ve çocuğa görelik ilkesini benimsiyor. Her çocuğun ayrı ayrı çok özel ve çok değerli olduğu bilinciyle çalışmaktayız. Okul hayatının ilk basamağını oluşturan anaokulu eğitim programı ile amacımız çocuklarımızın bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal yönden gelişimlerini desteklemek, temel becerileri kazandırmak, olumlu benlik kavramı geliştirmesine, kendini ifade etmesine, özdenetim kazanmasına olanak tanımak, öğrenme isteği ve merak duygusunu uyandırmak, yaratıcılıklarını geliştirmektir.” dedi. Berrak Anaokulu kadrosu, öğrencilerinde ilköğretime hazırlanırken sevginin, saygının, güvenin ve barışın vazgeçilmezliğini benimsemelerini, hem kendilerine hem de karşılarındakine saygı duymayı öğrenmelerini, neleri başarabildiklerini gördüklerinde öğrenmenin ne kadar zevkli olduğunu keşfetmelerini, koşulsuz kabul edilip, var oldukları gibi sevilmenin mutluluğunu fark etmeyi, çocuklar için en iyi şekilde hazırlanmış olan fiziksel, ruhsal ve sosyal çevre koşullarında yetişen çocuklar olarak daha hızlı ve başarılı gelişen çocuklar olmalarını temel hedef ve ilke ediniyor.
Öğrencilerinin yetişkinlik dönemlerinin temeli olacak 3–6 yaş aralığındaki gelişimlerini en doğru şekilde geçirmeleri için özel bir gayret sarf eden kurum bölgenin tercih edilen eğitim kurumları arasında üst sıralarda yerini şimdiden aldı.
 
Adres:  Emir Sultan Cad. No:87 Gümüşyaka - Silivri / İst.
Cep:      0532 520 36 84
Mail:      [email protected]
Web:     http://berrakanaokulu.com