Beyciler'de 'Dünya Pİ Günü' Kutlamaları

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulunda, temelde matematiğe dikkat çekmek amacıyla düzenlenen etkinlikler ile 'Dünya Pİ Günü' kutlandı.

Beyciler'de 'Dünya Pİ Günü'  Kutlamaları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Öğrenciler, Dünya Pi Günü'nü matematik öğretmenleri İrem Civelek’in öncülüğünde düzenlenen etkinlikle kutladı. Öğrenciler, program kapsamında Pi sayısının hesaplanışını anlatırken programda matematik ile ilgili şarkılarını söylediler ve oratoryo gösterilerini gerçekleştirdiler. Matematik öğretmeni İrem Civelek, yaptığı konuşmada öğrencilere matematiği sevdirmek için bu tür etkinliklerin yapıldığını kaydetti. Civelek, “Yapılan tüm etkinlikleri öğrencilere matematiği sevdirmek ve matematiğin korkulacak bir ders olmadığına dikkat çekmek için hazırladık. Bu programı hazırlamamda beni destekleyen okul müdürüm sayın Mustafa Elibol ve okul müdür yardımcım Kahraman Burak Sancak’a ve çalışmamda benden desteklerini esirgemeyen öğretmen arkadaşlarım Aslıhan Dikmen, İmren Karamanlı ve emeği geçen tüm hocalarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

TEBRİK ETTİ

Okul müdürü Mustafa Elibol ise, “Öğretmenlerimiz klasik eğitim öğretim anlayışının dışında yeni metotlar da uygulayarak öğrencilerimizin akademik ve sosyal başarılarını yükseltmek için çalışmalar sergiliyorlar. Programda emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım.” ifadelerine yer verdi. Programa katılan Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay ise programın sonunda “Beyciler Matematik Dehalarını Arıyor” yarışması kapsamında dereceye giren öğrencilere ödüllerini vererek öğrencileri tebrik etti. Program sonunda matematik sınıfında eTwinning projeleri kapsamında hazırlanan ve Pi günü için hazırlanan afiş sergisinin açılışı yapıldı. Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, açılış sırasında emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek sergi alanını gezdi ve öğrencilerin projelerini dinledi.