Beyciler'deTwinning Festivali

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu 2018-2019 eğitim öğretim yılı boyunca gerçekleştirdiği eTwinning projelerinin sergisini gerçekleştirdi.

Beyciler'deTwinning Festivali
TAKİP ET Google News ile Takip Et

eTwinning proje sergisinin açılışını Silivri Milli Eğitim Şube müdürü Can Cihangir TURAN gerçekleştirildi.Okul bahçesinde açılışı gerçekleştirilen sergideki stantları gezen Şube müdürü Can Cihangir TURAN ,yapılan çalışmaları inceledi.

Okulun eTwinning proje koordinatörü Aslıhan DİKMEN açılış konuşmasında ''Bu yıl okulumuzda 10 ulusal,13 uluslararası proje yürüttük. Bu projelerimizde toplam 23 ülke ile çalıştık ve bu ülkelerle 147 etkinlik gerçekleştirdik. Okulumuzda tüm öğrencilerimiz aktif olarak görev aldı.Okulumuz bu projelerle 8 kez uluslar arası derece aldı.Tüm öğrencilerimi tebrik ediyorum.'' dedi.Okul müdürü Mustafa ELİBOL ''Yıl boyunca gerçekleştirilen eTwinning projelerinde yer alan öğrencilerimi ve öğretmenlerimi tebrik ediyorum.'' dedi.Açılışı ilçe milli eğitim şube müdürü Can Cihangir TURAN gerçekleştirdi ve sergi alanını gezerek öğrencilerimizin çalışmalarını dinledi.Ayrıca sergiye velilerinde katılımı yoğundu.

BeycilerdeTwinning Festivali

BeycilerdeTwinning Festivali

BeycilerdeTwinning Festivali

BeycilerdeTwinning FestivaliBeycilerdeTwinning Festivali

BeycilerdeTwinning Festivali