Büyükçavuşlu'da Geçmişe Yolculuk

Büyükçavuşlu Ortaokulun da düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarında öğrencilerin icatları davetlilerden tam not alırken, resim, fotoğraf ve geçmişte Büyükçavuşlu'da yaşam sergileri de vatandaşlara nostaljik dakikalar yaşattı.

Büyükçavuşlu'da Geçmişe Yolculuk
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’nin Büyükçavuşlu Mahallesinde bulunan Büyükçavuşlu Ortaokulunda 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı düzenlendi. Öğrencilerin icat ettiği eserler vatandaşlar tarafından beğeni topladı. Büyükçavuşlu Ortaokulunda düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarının açılışı Silivri İlçe Mili Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şen, Silivri Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Yusuf Köroğlu, Okul Müdürü Faruk Sinan Girgin ve Program koordinatörü Sedef Aydoğdu ile birlikte yaptı.
Okulda bilim fuarının yanı sıra fotoğraf, resim ve geçmişte Büyükçavuşlu’da yaşam sergileri de yer aldı. Özellikle öğrencilerin kendi elleriyle yaptıkları el becerileri vatandaşlar tarafından takdir aldı. Geçmişte Büyükçavuşlu’da yaşam sergisi ise etkinliğe katılan davetlileri geçmişe götürerek, nostalji dolu dakikalar yaşamasına neden oldu. Büyükçavuşlu Ortaokulu Öğretmenlerinden Sedef Aydoğdu’nun koordinatörlünde düzenlenen sergi ve bilim fuarında, Proje Yürütücüsü Aysel Akbulut, Okul Müdürü Faruk Sinan Girgin ve tüm öğretmenler öğrencilerinin becerilerini ortaya koymak için emek sarf etti. Öğretmenlerin ve öğrencilerin azimli çalışmaları sonucu ortaya çıkan el becerileri ve bir birinden değişik icat eserleri öğrenci velilerini gururlandırdı.