Çağrıbey öğrencileri coşturdu

Müzik Öğretmeni Volkan Yaran yönetimindeki Çağrıbey ortaokulu öğrencileri, dün akşam Silivri Belediyesi Sergi salonunda düzenledikleri 'Bahar Konseri'yle davetlileri coşturdu.

Çağrıbey öğrencileri coşturdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Müzik Öğretmeni Volkan Yaran yönetimindeki Çağrıbey ortaokulu öğrencileri, dün akşam Silivri Belediyesi Sergi salonunda düzenledikleri “Bahar Konseri’yle davetlileri coşturdu.

Öğretmen Volkan Yaran yönetimindeki öğrenciler hünerlerini davetlilere sergilediler. İki bölümden oluşan konserin ilk bölümünde Müzik öğretmeni Volkan Yaran’ın yetiştirdiği öğrencilerin sunduğu piyano, keman, gitar ve flüt dinletisi gerçekleştirildi. İkinci bölümde ise öğrencilerden oluşan koro orkestra eşliğinde şarkılar seslendirdiler.

Konser öncesi bir konuşma yapan Okul Müdiresi Nilüfer Demirkaya “Öncelikle öğretmenimiz Volkan Bey’e, öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ediyorum. Bizim okul olarak amacımız öğrencilerimizi değişen dünya şartlarına göre en iyi şekilde yetiştirmek. Onların ders başarılarının yanında aynı zamanda sosyal, kültürel, spor ve sanatsal olarak ta en iyiyi sunabilmek gayesindeyiz. Çağrıbey ortaokulunda görev yaptığım için çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Emeği geçenleri kutluyorum”dedi.

Konser sonunda Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar da konserde emeği geçenlere teşekkür ederek Müzik Öğretmeni Volkan Yaran’a teşekkür plaketi verdi.