Çağrıbey Ortaokulu Işıklar'a Teşekkür Etti

Çağrıbey Ortaokulu Okul İdarecileri ve Aile Birliği okula yaptığı katkı ve destekleri için Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a teşekkür plaketi takdim etti.

Çağrıbey Ortaokulu Işıklar'a Teşekkür Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Çağrıbey Ortaokulu Okul İdarecileri ve Aile Birliği okula yaptığı katkı ve destekleri için Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teşekkür plaketi takdim etti.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar eğitim kurumlarına yaptığı ziyaretlerine devam ediyor. Eşi Esma Işıklar ile birlikte Çağrıbey Ortaokulu Okul İdarecileri ve Aile Birliği yöneticileri ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Işıklar’a, göreve geldiği günden bu yana okulun eksiklerinin tamamlanması konusunda verdiği destek ve hizmetleri için teşekkür plaketi verildi. Yapılan kahvaltılı toplantıda okul yöneticileri ve aile birliği üyeleriyle sohbet eden Başkan Işıklar, her eğitim kurumuna eşit şekilde hizmet götürdüklerini belirterek desteklerinin devam edeceğinin altını çizdi. Okul Müdürü Nilüfer Demirkaya, Müdür Yardımcıları İrfan Yaprak ve Mehtap Ballı, Okul Aile Birliği Başkanı Oktay Erdem’in katıldığı ziyarette Okul Aile Birliği Yöneticileri Kader Demirel, Nuray Avcı, Nilay Akalın, Derya Küçük, Şebnem Yonat, Melike Özdemir, Zühre Küçük, Sibel Ercan ve Kadriye Başaran da yer aldı.