Çağrışım'dan 10.yıla özel

Silivri Özel Aktif Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Engelliler haftasında 10.yılını düzenledikleri yemekle kutladı.

Çağrışım'dan 10.yıla özel
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Kale Park Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa İlçe milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şen, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, AK Parti ilçe Başkan yardımcısı Elif Koryürek, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Yalçın davetliler ve engelli aileleri katıldı.
Seda Şahin ve Silivri Özel Aktif Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kadrosunun ev sahipliğinde düzenlenen programın sunuculuğunu Radyo Programcısı Kamil Bilici yaptı. Seda Şahin’in hoş geldiniz konuşmasının ardından 10 yılda kurum içerisinde yapılan faaliyetlerin yer aldığı slayt gösterisi izlendi. Bugüne kadar kuruma maddi manevi destek olan EKSA Bayan Kuaförü işletme sahibi Nuray Eker Sarı’ya, Günay Noyan, Ersin Çelikkaya, İbrahim Orçin, Ekmek Üreticileri Federasyonu Silivri Bölge Başkanı Ferhat Yılmaz ve Kamil Bilici’ye plaket takdim edildi.
Program, İbrahim Orçin’in seslendirdiği parçalar ve Yemek yenilmesiyle son buldu.