Çizgi Koleji 2.Anaokulunu açtı

'Eğitime yapılan yatırım, insana yapılan yatırımdır' felsefesiyle yola çıkan Çizgi Koleji kurucusu Ulaş Velioğlu,2.anaokulunu bugün düzenlenen törenle açtı.

Çizgi Koleji 2.Anaokulunu açtı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nitelikli, nicelikli yepyeni bir gelecek vaat eden gençler yetiştirmeyi ilke edinerek kurulan Çizgi Koleji, 16 yıllık bilgi, birikim ve deneyimlerini halen 5 kampüs ve 10 okulda; Avcılar, Biga 1, Biga 2, Silivri ve Ümraniye kampüslerinde devam ettirirken yepyeni okulları ile de büyümeye devam ediyor.

Kurulduğu günden bu yana Çizgisinden şaşmadan eğitim öğretim hayatına devam eden Ulaş Velioğlu kuruculuğundaki Çizgi Koleji, eğitim kampüsüne bir yenisini daha ekledi.

2.Anaokulunu açan Velioğlu, yaptığı konuşmada “2.anaokulunu açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarını bizlere emanet eden sevgili Silivrili anne babalara çok teşekkür ediyorum. Bu anaokulumuz butik, İngilizce, STEM kodlama ağırlıklı bir okul olacak. Hepinize teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış törenine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, Silivri Belediyesi eski başkanı Özcan Işıklar, AK Parti ilçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, İBB Meclis üyesi Bora Balcıoğlu, Silivri Belediyesi Meclis üyeleri, SİBESO Başkanı Nuray Koçer, Sanayi Sitesi Başkanları Ercan Çalışkan ve Şaban Erdan, veliler ve davetliler katıldı.

Açılış kurdelesinin kesiminin ardından katılımcılar okulu gezdi.