Çizgi Koleji'nde nostalji rüzgârı

1950 yılından bu yana hayatımızın her devresinde olan koleksiyonun da bulunan ve Müzik Öğretmeni Volkan Yaran'ın özel koleksiyonunda bulunan müzik çalarlar Çizgi Koleji etkinlik alanında sergilenmeye başladı.

Çizgi Koleji'nde nostalji rüzgârı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son dönemlerde yaptığı birbirinden farklı etkinliklerle öğretmen, öğrenci ve veliler üzerinde farkındalık oluşturmaya devam eden Çizgi Koleji, Silivri Kampüsünde yine farkındalık oluşturacak bir etkinliğe imza attı.

1950 yıllarından bu yana hayatımızın birçok aşamasında yer alan müzik çalarların yer aldığı sergi düzenlenen törenle ziyaretçilere açıldı. Müzik Öğretmeni Volkan Yaran’ın özel koleksiyonunda yer alan müzik çalarlar Çizgi Koleji Silivri Kampüsü etkinlik alanında 2 hafta boyunca öğrenci, veli ve ziyaretçilere açık kalacak.
Sergi açılış töreninde konuşan Çizgi Koleji Kurucusu Ulaş Velioğlu “Okulumuzda müziğe ne kadar önem verdiğimizi biliyorsunuz. İstiyoruz ki her öğrencimiz en az bir yabancı dil konuşsun, en az müziğin bir dalıyla ilgilensin. Volkan Yaran hocamız bu konuda bir duayen, müzik tek başına bir enstrümana dokunmak değil, bunun kültürüyle tarihiyle de bilmek gerekiyor. Volkan hocamız bu konuda bilgi ve birikime sahip, bizlerle paylaşacak” dedi.

Açılış esnasında Ulaş Velioğlu, Müzik öğretmeni Volkan Yaran’a nostaljik bir radyo hediye etti. Açılış kurdelesının kesilmesinin ardından sergi ziyaretçilere açıldı.