Çizgi Koleji'nde Yeni Yılda Muhteşem Etkinlik!

Uyguladığı özgün eğitim modelleri ve tecrübeli kadrosuyla yeniliklerin öncülerinden olan Çizgi Koleji şimdi de annelerin çocuklarıyla beraber savunma sporunu öğrenecekleri büyük bir organizasyona imza atıyor.

Çizgi Koleji'nde Yeni Yılda Muhteşem Etkinlik!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli antrenör Ahmet Yokuş yönetiminde, Antrenör Selda Yokuş eğitmenliğinde yapılacak çalışma Çizgi Koleji Silivri Kampusu’nda yeni yılda başlıyor.
Cumhuriyet tarihinin en büyük mirası olan Köy Enstitüleri geleneğini okullarında yaşatan Çizgi Koleji yoğun yabancı dil eğitimi, atölyelerinde uyguladığı yaparak ve yaşayarak öğrenme modelleriyle Türkiye’nin en nitelikli butik okulu olma yolunda ilerliyor.

Çizgi Kolejleri kurucusu Ulaş Velioğlu yeni yılda başlayacak yeni etkinliklerle annelerimizin çocuklarıyla spor yaparak kaliteli zaman geçirmelerinin yanında önemli bir sosyal farkındalık yaratmak istediklerini belirtti.
Hazırlıklara devam eden yeni projelerimizle geçen yıl Türkiye’nin eğitimde en iyi sosyal sorumluluk projesi ödülünü almaya alan ‘’STEM Otobüsü’’ gibi alternatif uygulamalarımızla Silivri’de ve diğer kampüslerimizde ilklerin öncüsü olmaya devam edeceğiz.