Çocuğunuz ile kaliteli vakit geçirmek istiyor musunuz ?

Çocuğunuz ile kaliteli vakit geçirmek, yaşıtları ile sosyalleşmesini sağlamak, duyarlılık dönemlerini kaçırmadan gelişimine katkıda bulunmak ve anaokuluna hazırlanma sürecinde destek olmak istiyorsanız Çınar Montessori'nin farklı yaş grupları için hazırlanmış oyun gruplarına dahil olabilirsiniz.

Çocuğunuz ile kaliteli vakit geçirmek istiyor musunuz ?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özel Silivri Çınar Anaokulu, farklı yaş gruplarının ihtiyaçlarına özel tasarlanmış atölye programları sunarak çocukların gelişimlerini destekliyor.

Çınar Montessori; bahçede ve sınıfta yapılan bireysel ve grup çalışmalarıyla, çocukların motor, duyu, dil, öz bakım bilişsel, sosyal ve duygusal becerilerini destekliyor ve potansiyellerini en üst seviyeye çıkarmalarını amaçlıyor.  Atölyeler 5 kişi ile sınırlı.

Tanıtımı yapılan ve büyük ilgi gören İngilizce hikâye atölyeleri de Çınar montessori de başladı. Yine Silivri de bir ilk olan İngilizce hikâye atölyeleri ile çocuğunuz İngilizceyi eğlenerek öğrenebilme imkanına sahip. İngilizce hikâye atölyeleri, bu alanda uzman eğitimci eşliğinde, dünyaca ünlü ve ödüllü İngilizce hikâye kitapları ile yapılmakta. Atölye kapsamında öğrenilmesi amaçlanan kazanımlar yine montessori tekniği ile yapılan etkinlikler ile pekiştiriliyor.

Özel Silivri Çınar Anaokulu’nda anaokulu kayıtları da devam ediyor. Yarım ve tam gün seçenekleri ile hizmet veren kurumda her aile ve çocuğa uygun seçenekler mevcut.