Çözüm'den Ücretsiz Tercih Danışmanlığı Hizmeti

Çözüm Özel Öğretim Kursu, gençlerin geleceklerini şekillendirecek tercih süreci öncesinde 'Tercih Danışmanlığı Günleri' başlıyor.

Çözüm'den Ücretsiz Tercih Danışmanlığı Hizmeti

Üniversite kapılarını aralamak üzere olan öğrencilere, tercihlerini en doğru şekilde yaparak edinecekleri altın bilezikleri en iyi şekilde seçmeleri ve eğitimini alacakları meslekler hakkında bilgi sahibi olmaları, konusunda destek olacak olan Çözüm Özel Öğretim Kursu, İstanbul Aydın Üniversitesi ile yaptığı işbirliği doğrultusunda, tercih dönemi boyunca ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti verecek.

Verilecek bu hizmet ile YKS'ye giren gençlerin tercihlerini, puanları, başarı sıralamaları ve üniversitelerin kontenjanları gibi kriterlerinin yanı sıra ilgi ve yeteneklerine göre doğru bir şekilde yapabilmeleri noktasında destek olacak. Tercih danışmanlığı merkezine gelerek sınav sonuçlarını ileten tüm gençlere, hangi üniversitelere ya da hangi bölümlere girebileceklerine ilişkin kapsamlı bir bilgilendirme yapılacak.

Hizmetten yararlanmak isteyen öğrenci ve velilerin (0212) 729 04 58 numarasını arayarak randevu almaları gerekmektedir. Çözüm Tercih Ofisi, tercih dönemi boyunca her gün 10:00-17:00 saatleri arasında hizmet verecek.