Eğitimde "el ele yarınlara" projesi

2015 yılında başlatılan "El ele yarınlara kardeş okul kardeş kurum" projesi iki yıl durgunluktan sonra tekrar harekete geçti.

Eğitimde &quotel ele yarınlara" projesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2015 yılında başlatılan EL ELE YARINLARA projesi iki yıl durgunluktan sonra tekrar harekete geçti.

Silivri Sanayi Sitesi Kooperatifi ve Piri Mehmet Paşa İlkokulu Kardeş Okul Kardeş Kurum Projesi kapsamında protokol imzaladı.

Piri Mehmet Paşa İlkokul Okul Müdürü Harun Kazancı projenin amacını;

” Eğitimin  bir ülkenin geleceği olduğu şiarından yola çıkarak, herkesin eğitime odaklanmasını sağlamak olduğunu belirterek Sevgiyi, kardeşliği, birliği arttırmak adına olduğuna dikkat çekti;  Eğitim kurumları ile eğitim paydaşları olan kamu kurumları, sivil toplum kurumları ve iş dünyası arasında dayanışmayı sağlamak amacıyla yapıldığını Kamu kuruluşları, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, reel sektör kuruluşları ile eğitim kurumlarımız arasında gönüllülük esasına dayalı “Kardeş Kurum” ilişkisi oluşturmak üzere ilçemiz Silivri de yürütülmekte olan “EL ELE YARINLARA” KARDEŞ OKUL KARDEŞ KURUM Projesi kapsamında Okulumuz Piri Mehmet Paşa İlkokulu ile S.S.Silivri Sanayi Sitesi işletme Kooperatifi arasında protokolu imzaladık dedi.

Kazancı Kooperatif Başkanı Ercan ÇALIŞKAN ve okulumuz Piri Mehmet Paşa İlkokul tarafından imzalanan protokolün, okulumuz için hayırlı olmasını dileriz dedi.