Festival Tadında Okuma Bayramı Etkinliği

Mimar Sinan İlkokulu'nda bu sene büyük emeklerle hazırlanan 'Okuma Bayramı Etkinliği' 1-A sınıfı tarafından muhteşem etkinlikler ve gösteriler ile festival havasında gerçekleştirildi.

Festival Tadında Okuma Bayramı Etkinliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Öğrenciler, öğretmenler ve velilerin katılımıyla renklenen etkinliğe yoğun ilgi vardı.1-A sınıf öğretmeni Dilek Yaşar’ın yıl boyunca büyük özveri ile hazırladığı gösterilerin görücüye çıktığı etkinlikte; çocukların yıl boyunca yaptığı etkinliklerden ve okul çağına gelene kadar çektikleri resimlerden oluşan slayt gösterisi, İstiklal Marş’ımızın 10 kıtasının her bir kıtasını bir öğrencinin okuduğu gösteri, Hababam Sınıfı ve Seyyal Taner dans grubu gösterisi, Meslekler gösterisi ve bebeklikten yaşlılığa kadar geçen hayat mücadelesini anlatan gösteri başta olmak üzere çeşitli etkinlikler, minik yüreklerle hayat buldu.
Program, Catering firması tarafından sunulan ikramlar ile son buldu. Okul idarecileri Özkan Budak ve Hakan Akbulut; okullarında böylesine güzel bir etkinliğin hazırlanmasında en büyük pay sahibi 1-A sınıf öğretmeni Dilek Yaşar ve öğrencilerine, Okul öğretmenleri Sevda Toykan ve Can Aygören’e teşekkür ederek başka etkinliklerde hep beraber olma temennisinde bulundu.