Güney Koreli öğrenciler Silivri'deydi

Harvard, Yale ve Prınceton Üniversitesi´nde öğrenim gören Güney Kore' li öğrenciler, öğretmenleri ve Harvard Üniversitesi'nde Öğretim Görevlisi Rebekah KİM´inde Aralarında Bulunduğu Heyet, ilçe Milli eğitim müdürlüğünü Ziyareti.

Güney Koreli öğrenciler Silivri'deydi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Harvard, Yale ve Prınceton Üniversitesi´nde öğrenim gören Güney Kore’ li öğrenciler, öğretmenleri ve  Harvard Üniversitesi´nde Öğretim Görevlisi Rebekah KİM´ inde araların da bulunduğu heyet İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Fenerköy İlk/Ortaokulunu ziyaret ettiler.  Ziyaret ve incelemelerde bulunmak için gelen öğrenci öğretmenlerden oluşan grubu makamında kabul eden İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Karipçin, kabulü sırasında Güney Kore ile Türkiye arasında tarihten gelen seviyeli ve dostane bir ilişki olduğunu, dost ülkenin öğretmen ve öğrencilerini ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Güney Koreli öğrenciler de kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını, İstanbul gibi tarihi ve doğal güzellikleriyle tanınmış bir şehirde bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, misafirperverliğinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Karipçin´ e teşekkür ettiler. Öğretim görevlisi Rebekah KİM´ e Atatürk Protresi hediye edildi. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.