HASGAL öğrencileri istanbul'u anlattı

Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi, Medeniyetimize Yön Veren Şehirler Projesi kapsamında 'İstanbul' konulu ilçe programını hazırlayıp sundu.

HASGAL öğrencileri istanbul'u anlattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Medeniyetimize Yön Veren Şehirler Projesi kapsamında Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan “İstanbul" konulu ilçe programı dün okulun konferans salonunda gerçekleştirildi. 
Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, Şube Müdürleri Osman Kesici ve Alpay Yavuz, Selimpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdurrahman Öztürkoğlu ve öğrencileri, Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Ali Volkan Nizamoğlu ve öğrencileri, Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sakine İzgi ve Rehber öğretmeni Öznur Kılınç, Halk Eğitim Merkezi Müdür Seyfettin Aydın, Özel Kokpit Havacılık Okulu öğretmenleri ve öğrencileri, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri, veli ve öğrenciler katıldılar. 
Edebiyat ve Müzik Öğretmenleri ile öğrenciler tarafından hazırlanan program ilçemiz en başarılı liselerinden olan Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesine yakışır şekilde düzenlendi. 
Okul Müdürü Ahmet Aksünger, programın hazırlanıp sunumunda emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti, ayrıca programa teşrifte bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürlerine, okul müdürlerine ve diğer tüm konuklara teşekkür etti.