I. Dönem Sonu Okul Müdürleri Toplantısı Yapıldı

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Okul Müdürleri Toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Erdal Aslan'ın, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şen'in ve Kurum Müdürlerinin katılımı ile yapıldı.

I. Dönem Sonu Okul Müdürleri Toplantısı Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Açılış ve yoklamanın ardından toplantıda; 

·      Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliğinin Sunumu,E-Okul Sistemi Sosyal Etkinlik Modülü İle İlgili Sunum,Liselere Ve Üniversiteye Geçiş Uygulamaları,Öğrenci Davranışları Ve Değerler Eğitimi ,Proje Çalışmaları,Sosyal/Kültürel Etkinlikler, Kodlama‎/‎Robotik‎/‎Stem‎/‎Harezmi Eğitimleri Sunumu,"Misafirim Öğretmenim Projesi" Portalı,Eba Ve Web Sitelerinde Okulların Durumu, Müfredat İş Ve İşlemleri,Destekleme Ve Yetiştirme Kursları,Okul Öncesi Eğitimin Durumu,Okul Kantinleri / Sağlıklı Beslenmenin Önemi-Okul Bahçelerinin Durumu,II. Dönem Yapılacak Tören Ve Kutlamalar

Ücretsiz Ders Kitaplarının Seçimi konularında yapılan çalışmalar değerlendirildi. Hedeflenen amaçlara ulaşılıp ulaşılamadığı irdelendi. İkinci dönem yapılacak olan çalışmalar planlanarak yaşanan ve yaşanılabilecek problemler ve bu konularda alınabilecek tedbirler görüşüldü.