İGEDER, atölye çalışmaları düzenliyor

2006 yılında öğretmenlerin kişisel, mesleki ve sosyal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla gönüllü öğretmenler tarafından kurulan İGEDER, Silivri'de de 5 ayrı atölye çalışması gerçekleştirecek.

İGEDER, atölye çalışmaları düzenliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2006 yılında öğretmenlerin kişisel, mesleki ve sosyal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla gönüllü öğretmenler tarafından kurulan İGEDER (İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği), haftasonu Silivri’de de eğitimlerine başlıyor.

Öğretmenlere, yasalar çerçevesinde imkânlar sunmak, danışmanlık yapmak, uluslararası standartlarda proje geliştirmek suretiyle Türkiye’nin ve insanlığın geleceği olan çocukların ve gençlerin eğitimine destek vermek için çalışan İGEDER, bu çerçevede eğitimin gelişmesi için öğretmenlere yönelik atölye çalışmaları, zirveler, paneller, sempozyumlar ve kongreler düzenlemektedir.

İGEDER faaliyetlerine bağlı olarak 11 Mart 2017 tarihlerinde Turgut Reis İlkokulu’nda 5 ayrı atölye çalışması (Akıl Oyunları, Etkili Sınıf Yönetimi, Liderlik ve Takım Yönetimi, Etkinliklerle Değerler Eğitimi, Yeni Müfredata Uygun Kodlama Eğitimi) gerçekleştirilecek.