İlçe MEM'de Proje Yürütme Toplantısı gerçekleştirildi

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İlçedeki tüm okullardan gelen müdür yardımcılarıyla Proje Yürütme Ekibi toplantısını Nurullah Baldöktü İlkokulu konferans salonunda gerçekleştirdi...

İlçe MEM'de Proje Yürütme Toplantısı gerçekleştirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nurullah Baldöktü İlkokunda gerçekleştirilen toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü  Ahmet Ay, proje faaliyetlerinin önemine değindi. Akademik başarı yanında sosyal ve sportif etkinliklerin önemine ve zamanın iyi kullanılmasına dikkati çekti. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü  Erdal Aslan da eğitim, yenilik, tasarım ve kazanımda projelerin önemini ve süreci açıkladı.

Toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü proje takip sistemi başvuru, onay ve bilgilendirme süreci paylaşıldı. Başvurulabilecek proje örnekleri incelendi. Kurumların özgün proje çalışmaları ve proje geliştirilmesi öngörülen alanlar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Projelerin görünürlük faaliyetlerinin (Web Siteleri, Sosyal Medya, EBA vs.)önemine değinildi. Okulların web sitelerini kullanımına ait istatistikler ile eba kullanım oranları değerlendirildi. Bir önceki öğretim yılında yürütülen proje faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunuldu. İlçemizdeki tüm okullardan gelen müdür yardımcılarının dilek ve temenniler ile toplantı sonlandırıldı.