Işıklar ÇYDD Mezuniyetine Katıldı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar Silivri Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği 10. Mezuniyet Törenine katıldı.

Işıklar ÇYDD Mezuniyetine Katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) 10. Mezuniyet Töreni, Yaşar Kemal Sergi Salonu’nda Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın katılımı ile gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şube Müdür Mübeccel Çeşmecioğlu’nun ve ÇYDD üyesi olarak üniversitelerden mezun olan öğrencilerin konuşmaları ile devam etti. Başkan Işıklar’ın eşi Esma Işıklar ile birlikte katıldığı mezuniyet programında, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, DP Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer ve Kent Konseyi eski Başkanı Dilruba Önal da yer aldı. Mezuniyet programında tiyatrocu ve yazar Utku Erişik’in gösterisi ilgisi ile izlendi.
 
Işıklar; “Birlikte yürümekten vazgeçmeyeceğiz”
Mezuniyet programında öğrencileri tebrik eden Başkan Işıklar; “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, hiç kimseden korkmadan çekinmeden büyük baskılar yaşayarak 30 - 40 yıldır, Türkiye’yi bir dönüştürme projesi içerisinde. Beraber sivil bir silkinişi, birlikte yürümeyi tüm baskılara karşı bırakmayacağız. Neredeyse bazen çok kısa da olsa umutsuzluğa düşüyoruz ve silkinip kendimize geliyoruz. Bunun mücadeleden başka çaresi yok. Çağdaş, aydınlık yarınlar için bunu yapacağız. Ülke kurulurken ne düşünülmüşse, hangi değerler ile kurulmuşsa, değerleri değiştirmeden daha da çoğaltmak için mücadelemize devam edeceğiz. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bugüne kadar emeği geçen, katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Mübeccel Hocama da ayrı teşekkür ediyorum. O’nu gerçekten övüyorum, kutluyorum, tebrik ediyorum. Tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
 
Hediyelerini başkan Işıklar'ın elinden aldılar
Silivri’de yaşayan ve Türkiye’nin birçok üniversitesinden mezun olan öğrenciler, sertifika ve hediyelerini Başkan Işıklar’ın elinden aldı.  Program müzik dinletisi ile sona erdi.