Işıklar Namık Kemal İlkokulu'nu Ziyaret Etti

Namık Kemal İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Başkan Işıklar, miniklerden derslerini çok çalışacaklarına ve temizliğe önem vereceklerine dair söz aldı.

Işıklar Namık Kemal İlkokulu'nu Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Namık Kemal İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Başkan Işıklar, miniklerden derslerini çok çalışacaklarına ve temizliğe önem vereceklerine dair söz aldı. 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, beraberinde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Karipçin ile birlikte Namık Kemal İlkokulu’nu ziyaret etti. Köpüklü Eller, Neşeli Yüzler projesi kapsamında ilçe genelindeki eğitim kurumlarına temizlik malzemeleri alan Başkan Işıklar, malzemelerin dağıtımını denetledi. Okul Müdürü Hüseyin Serdar Altun tarafından karşılanan Başkan Işıklar, öğrencilerle de tören alanında bir araya geldi. Minikler derslerine çok çalışacaklarına ve temizliğe önem vereceklerine dair Işıklar’a söz verdi. Başkan Işıklar; “Çocuklarımızın sağlığı bizim için önemli. Yerel yönetim olarak üzerimize düşeni yaparak, eğitim kurumlarımıza hem fiziksel şartlarının iyileştirilmesi, hem de içinde yetişen çocuklarımıza katkı sağlayacak şekilde destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Köpüklü Eller, Neşeli Yüzler projesi kapsamında ilçe genelindeki eğitim kurumlarına dağılmak üzere toplam 9000 kg çamaşır suyu, 9000 kg yüzey temizleyici, 9000 kg sıvı el sabunu, 3000 kg cam sil, 5000 kg kireç çözücü, 200 adet ipli paspas, 500 adet saplı çek pas ve 4800 adet rulo kâğıt havlu alındı.