İSMEK Kurs Kayıtları Başlıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Merkezi ücretsiz İSMEK kursları 2016-2017 eğitim öğretim dönemi kayıtları 5 Eylül 2016'da başlayacak. Eğitimler ise Ekim ayı içerisinde başlayacak.

İSMEK Kurs Kayıtları Başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

5 Eylül 2016’da başlayacak olan İSMEK kurs kayıtları http://kursiyer.ismek.org internet adresinden online olarak yapılabilecek. TC Kimlik numarası, nüfusa kayıtlı olunan il ve doğum tarihi bilgilerini giren adaylar açılan ekranda da istenilen bilgileri doldurarak kurslar için ön kayıtlarını tamamlamış oluyor.

Kurs Merkezi’nde kesin kayıt yaptırmak gerekiyor

Online ön kayıt işlemini yapan kursiyer adaylarının, İSMEK Kurs Merkezi’ne kimlik fotokopisi ile birlikte giderek kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekiyor.,

Spor kurslarında sağlık raporu gerekli

Kesin kayıt işlemlerini yaptırmak için Kurs Merkezi’ne giden adaylardan spor kurslarına başvuruda bulunanlar ise kimlik fotokopilerinin yanı sıra spor yapmalarına engel teşkil edecek bir sağlık sorunu bulunmadığına dair sağlık raporunu da ibraz etmek zorunda.

Yedek kursiyerler ne yapabilir?

Kayıt olmak istediği kursun kontenjanı dolması halinde adaylar yedek kursiyer statüsünde kayıt olacak. Kursa kayıt olan yedek kursiyerler kayıt tarihlerine göre sıralanacak ve asil kursiyerlerden kursa devam etmeyenler olursa yerlerine sırasıyla yedek kursiyerler çağrılacak.

Kurslara devam zorunluluğu var
İSMEK Kurslarından herhangi birine kayıt olan kursiyerlerin, başvuruda bulundukları branşın eğitim süresinin 1/5’inden fazla devamsızlık yaptığı durumda kurs kayıtları silinecek ve yerine yedek kursiyerlerden sırası gelen kursiyer kurslara davet edilecek.

Online kayıt yapamayanlara Kurs Merkezi’nde yardımcı olunacak

Online kayıt yapamayacak durumda olan kursiyerlere, İSMEK Kurs Merkezi’nde görevli kişilerce yardımcı olunacak. Bu kursiyer adaylarının ön kayıt işlemleri kurs merkezlerinde yapılacak.

Kurslar hakkında detaylı bilgi alabileceğiniz telefon numaraları:

İsmek Silivri Kurs Merkezi 0212 727 6577
İsmek Silivri Spor Merkezi 0212 728 7744
İsmek Selimpaşa Kurs Mer. 0212 731 3970