Kız Meslek'te mezuniyet coşkusu

Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2016-2017 yılı mezunları için okul bahçesinde gece düzenledi.

Kız Meslek'te mezuniyet coşkusu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 12. sınıf öğrenciler için muhteşem bir mezuniyet günü düzenlendi. Mezuniyet gününe ilçede bulunan okul müdürleri, Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdiresi Sakine İzgi, müdür yardımcıları, öğrenciler ve kalabalık bir öğrenci velisi katıldı.

Silivri Organizasyon’un üstlendiği program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Temsili devir teslim töreni sonrasında Okul Müdiresi Sakine İzgi davetlilere hitaben bir konuşma yaptı.

“ONUR, GURUR VE HÜZNÜ BİRLİKTE YAŞIYORUZ”

İzgi, konuşmasında , "Bugün Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak, büyük umutlarla okulumuza gelen öğrencilerimizi mezun etmenin onurunu, gururunu ve hüznünü birlikte yaşıyoruz. Kızlarınızın eğitim alması için gösterdiğiniz hassasiyet, verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bütün toplumların ve ulusların umutları ve güvenceleri genç nesillerdir. Elbette bizim de geleceğimiz ve güvencemiz buradan mezun olan siz öğrencilerimizsiniz. Bu gerçeği Atatürk, 'Bütün umudum gençliktedir' diyerek ülkeyi ve bütün değerlerini gençlere emanet ederek göstermiştir. İnanıyorum ki sizler vatanına ve ailesine hayırlı evlatlar olacaksınız" dedi.

MEZUNİYET PASTASI KESİLDİ

Konuşmaların ardından özel hazırlanmış mezuniyet pastasını mezun olan sınıfları temsilen sınıf başkanları ile okul müdiresi Sakine İzgi birlikte kesti. Mezun olan öğrenciler, okul bahçesinde kurulan sahneye tek tek alınarak mezuniyet belgeleri ve özel hazırlanmış hediyeleri bölüm öğretmenleri tarafından takdim edildi.

KEPLER HAVAYA

Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2016/2017 yılı mezunları hep birlikte kepleri havaya atarak mezun olmanın coşkunu yaşadı. Bazı velilerin de sevinç gözyaşı döktüğü de görüldü.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Mezun olan 120 öğrenci okul bahçesinde kurulan dev sahne, profesyonel ses sistemi ve DJ Burak’ın performansı ile gece geç saatlere kadar gönüllerince eğlendiler.