Liseler Arası Güzel Şiir Okuma Yarışması yapıldı

Öğrencilerin dilimizi güzel ve düzgün kullanma yeteneğini geliştirmek, öğrencilerimize toplum karşısında kendilerini ifade etme becerisi ve özgüven kazandırmak ve onların dilimizin en güzel ifade şekillerinden olan şiir sanatına ilgi duymalarını sağlamak amacıyla 'Liselerarası Güzel Şiir Okuma Yarışması' Gazi İmam Hatip Ortaokulu'nda yapıldı.

Liseler Arası Güzel Şiir Okuma Yarışması yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yarışmaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, Şube Müdürü Abdulbari Alp, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Yarışmada öğrencileri katılımcılara bir yarışmadan çok şiir dinletisi keyfi yaşattı. 

Yarışmaya katılan bütün öğrencilere Şube Müdürü Abdulbari Alp, Yarışma Yürütme Kurulu Okul Müdürleri Bahar Yavaş ve Faruk Sinan Girgin tarafından katılım belgeleri verildi.

Yarışma sonucunda; Silivri Anadolu Lisesi’nden Enis Karabulut 1., Silivri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Şeyma Ay 2., Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Mehmet Noyan Öpçin de 3.oldu.

Dereceye giren öğrenciler ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay’ın elinden aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, Sosyal kültürel etkinliklere katılımının öneminden bahsederek, şiir yarışmasına katılan bütün okulların öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür etti.