Maşalacı'dan tam gün eğitime devam müjdesi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Okul Öncesi Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle anaokullarında ikili (sabahçı-öğlenci) eğitim düzenine geçilmesinin ardından endişe duyan velileri rahatlatan açıklama Özel Maşalacı Kreş ve Anaokulu Müdiresi Şule Keçeci'den geldi. Keçeci, önceki yıllarda olduğu gibi bu eğitim-öğretim yılında da tam gün eğitime devam ettiklerinin müjdesini verdi.

Maşalacı'dan tam gün eğitime devam müjdesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Okul Öncesi Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle anaokullarında ikili (sabahçı-öğlenci) eğitim düzenine geçilmesinin ardından endişe duyan velileri rahatlatan açıklama Özel Maşalacı Kreş ve Anaokulu Müdiresi Şule Keçeci’den geldi. Keçeci, önceki yıllarda olduğu gibi bu eğitim-öğretim yılında da tam gün eğitime devam ettiklerinin müjdesini verdi.

 

2014-2015 eğitim-öğretim yılından itibaren Okul Öncesi Yönetmeliğinde yapılan değişiklik nedeniyle ikili eğitime geçilen anaokulları velileri ve çalışan anne-babaları düşündürücü bir arayış içine çekti. Tam gün eğitim düzenine devam ederek velilerin yaşadığı kaygıları giderici adımlar atan Özel Maşalacı Kreş ve Anaokulu, miniklerin mutluluğunu ve ruhsal gelişimini ön planda tutma kararlılığını sürdürüyor. 

 

KEÇECİ: OKUL SEÇİMİ EBEVEYNLERDEN ÇOK ‘ÇOCUK’ İÇİN DOĞRU KARAR OLMALIDIR

 

Şule Keçeci, tam gün eğitim ve öğretime devam ederek velileri zor durumda kalmaktan kurtaran Özel Maşalacı Kreş ve Anaokulu’nda kayıt işlemlerinin devam ettiğini duyurdu ve sunduğu imkânlar hakkında şöyle bilgi verdi: “Çocuğun aileden ayrı kalmayı başardığı bu ilk sosyalleşme sürecinin başarı ile tamamlanması çok önemlidir. Zamanında kazanılamayan gelişimsel aşamalar ilerleyen dönemlerde daha zor aşılmakta, psikolojik ve sağlıklı gelişimi olumsuz etkileyerek diğer gelişim alanlarına da zarar verdiği gözlemlenmektedir. Okul seçimi yapılırken verilecek doğru karar, anne babalardan çok, çocuk için doğru karar olmalıdır.

 

“OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ÇOCUĞUN ZİHİNSEL, RUHSAL VE SOSYAL GELİŞİMİNİ DESTEKLEYECEKTİR”

Okul öncesi eğitim çocukların büyüme ve gelişmesine katkıda bulunacak, çocuğunuza olduğu haliyle değer verecek bir yerdir. Burada, dünyayla şimdi olduğu ve yaşamı boyunca olabileceği haliyle uyum içinde yaşamayı öğretir. Çocukların tüm gelişim alanlarını destekleyici ve yaş seviyelerine uygun eğitim ve etkinliklerle süslü program içermelidir.

 

“EĞİTİM PROGRAMIMIZ ÇALIŞAN ANNE VE BABALARA YÖNELİK”

Bu bilgiler ışığında Silivri ilçemizde 10 yıldır hizmet verdiğimiz okulumuzda çalışan anne babalara hitap eden saat ve eğitim programı içermektedir. 12 ay boyunca, hafta içi beş gün eğitim veren kurumumuzda; okul saatlerimiz 08.00 – 18.00 tam gün eğitim, her yaş grupları için doğum yılları esas alınarak dağılım yaptığımız; 1 yaş sınıfı, 2 yaş, 3 yaş, 4 yaş ve 5 yaş Hazırlık sınıflarımız mevcuttur.

 

“KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR!”

Her yaş grubu için hazırlanmış eğitim etkinliklerimiz bulunmaktadır. Silivri içine servis imkanı ve günde üç öğün yemek servisimiz vardır. Her yaş grupları için ayarladığımız sınıflarımıza sınırlı sayıda kayıtlarımız devam etmektedir. Ailelerimizin okul seçiminde ve kayıt dönemlerinde yaşadıkları zorlukları hafifletmek adına, okulların açılma tarihine kadar olan tanışma günlerimiz için tüm ailelerimizi okulumuza bekleriz. Yeni eğitim-öğretim yılının; çocuklarımıza, ailelerimize ve eğitimcilerimize sağlıklı ve başarılı geçmesini diliyorum.”