MEB onayı aldılar

Silivri'de 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda faaliyete geçecek olan Özel Odak Okulları ve Özel Çınar Anaokulu, Millî Eğitim Bakanlığı'ndan kurum ruhsatlarını aldı.

MEB onayı aldılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Anaokulu, ilkokul ve ortaokul olarak eğitim öğretime başlayacak olan Özel Odak Okulları’nın ruhsatlandırılma süreci tamamlandığı için öğrenci merkezli tasarlanan ve eğitim görecek öğrencilerin ihtiyaçlarını esas alarak hazırlanmış kampüs binasını yüzlerce veli ziyaret ederek okul hakkında bilgi sahibi oluyor. Türkiye’de eğitimin ODAK noktası olma vizyonuyla yola çıkan, farklı ve öncü eğitim anlayışı ile Mart ayından bu yana Odak Okulları Silivri’nin hemen hemen her noktasına ulaşmış durumda. Yetkin ve deneyimli akademik kadrosu ile branşlarında uzman olmuş eğitimcileri ODAK saflarına katmasıyla dikkat çekmişti. Farklılaştırılmış ve zenginleştirilmiş yaz okulu programıyla Silivri'ye merhaba diyen ODAK Okulları, orta ve uzun vadeli inovatif projelerle kalıcı eserler bırakmayı hedefliyor.

Çınar Anaokulu da resmen açıldı

Okul öncesi eğitimde farklı bir eğitim modeliyle 2017-2018 Eğitim Öğretim sezonuna merhaba diyecek olan bir diğer özel kurum Çınar Anaokulu da ilgili bakanlık tarafından onay aldı. Okul öncesi çocukların ilgi alanlarına göre, becerilerine yönelik eğitim modeli ile eğitim verecek anaokulu 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı’na öğretmen kadrosu ile hazır.