MEB'den Aileler İçin Veli Kuşağı! Bu Akşam Saat 8'de EBA TV'de Başlıyor

Milli Eğitim Bakanlığı, çocukların gelişiminde büyük rol sahibi olan ebeveynler için de faydalı bilgilerle dolu 'BİZDEN' adlı bir aylık bülten oluşturdu. Bu bülten, her gün saat 20.00'da TRT EBA TV İlkokul ve Ortaokul kanallarında velilerle buluşacak.

MEB'den Aileler İçin Veli Kuşağı! Bu Akşam Saat 8'de EBA TV'de Başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından alınan corona virüs (Covid-19) tedbilerine yönelik okulların kapatılmasından sonra, çocukların her daim yanında olan ve gelişimlerinde büyük role sahip ebeveynler için yararlı bilgilerle dolu bir veli kuşağı hazırlandı. TRT EBA kanallarından yayınlanacak "BİZDEN" isimli programda, veliler için bir sürü yararlı bilgilerin paylaşılması planlanıyor.

Bakanlık yetkililerin paylaştığı bilgiler ışığında, corona virüs (Covid-19) sebebiyle okulların tatil olması ve 18 milyon öğrencinin evlerinden eğitime devam ettikleri belirtiliyor.Bakanlık, uzaktan eğitimin daha da verimli ve faydalı olabilmesi için ders içeriklerine katkı yapıyor ve bu sefer de aileler için bir program düzenliyor.

Uzaktan eğitimlerini sürdüren öğrencilerin ebeveynlerine yönelik program çalışmaları da başlatıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı, çocukların gelişiminde büyük rol sahibi olan ebeveynler için de faydalı bilgilerle dolu “BİZDEN” adlı bir aylık bülten oluşturdu. Bu bülten, her gün saat 20.00’da TRT EBA TV İlkokul ve Ortaokul kanallarında velilerle buluşacak.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bugün yayınlanacak bültenin ilk konuğu olarak programda bulunacak ve ebeveynlerin uygulamasının faydalı olacağı pratik bilgileri, onlarla paylaşacak.