Mektebim Okulları, ilk müzik yarışmasını dereceyle tamamladı

Bu yıl Doğuş Üniversitesi Müzik Kulübü tarafından ilk kez düzenlenen Liselerarası Müzik Yarışması, çok sayıda izleyici ve yarışmacı okulun katılımıyla Doğu Gözaçan Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Mektebim Okulları, ilk müzik yarışmasını dereceyle tamamladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul genelinde yapılan yarışmaya Tuğrulbey Anadolu Lisesi, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi, Acıbadem İstek Lisesi, Gültepe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Kırımlı Fazilet Olcay Anadolu Lisesi, Beylikdüzü 75. Yıl Cumhuriyet Kız Teknik ve Meslek Anadolu Lisesi ve Florya Final Anadolu Lisesi ve Mektebim Okulları öğrencileri katıldı. Başvuruların internet üzerinden videolarla yapıldığı yarışmada, Mektebim Okulları öğrencileri hazırladıkları repertuarla finalde yarışarak ikinci oldu. 

Erdem Çapar (Müzisyen, organizatör, menajer), Metin Türkcan (Şebnem Ferah’ın Gitaristi), Metehan Mert Çakır (Rock FM’in genel yayın yönetmeni ve programcısı) ve Selim Işık’ın (Gitarist) jüri üyesi olduğu yarışmada, ödülleri Doğuş Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ahmet N. Ceranoğlu taktim etti. Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi birincilik, Mektebim Okulları Güzel Sanatlar Lisesi ikincilik, Kırımlı Fazilet Olcay Anadolu Lisesi öğrencileri üçüncülük ödülünü aldı.