Mektebim'e yeni Genel Müdür

Özel Mektebim Okulları, genel müdürlük görevine Hasan Çoroğlu'nu (31) getirdi.

Mektebim'e yeni Genel Müdür
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Özel Mektebim Okulları, genel müdürlük görevine Hasan Çoroğlu’nu (31) getirdi. Dumlupınar Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olan Hasan Çoroğlu, öğretmenliğe Keşan Rasim Ergene Ortaokulu’nda başladı. Daha sonra Doğa Koleji’nde öğretmenlik ve yöneticilik, Uğur Koleji’nde halkla ilişkiler koordinatörlüğü, insan kaynakları koordinatörlüğü ve en son genel müdür yardımcılığı yapan Çoroğlu, Temmuz2013’de ar-ge çalışmalarını yürütmek üzere Mektebim Okulları kadrosuna katılmıştı. Hasan Çoroğlu, Mart 2014 itibariyle de Mektebim Okulları Genel Müdürü olarak atandı. 

Eğitim sektörüne 2011-2012 öğrenim döneminde Büyükçekmece’de Mektebim Okulları Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile adım atan Mektebim Okulları, en son Mart ayı içinde İstanbul-Güngören’deki Koza Koleji’ni devraldı. Böylelikle Mektebim zincirinde okul sayısı, 8’i anaokulu, 5’i ilkokul, 5’i ortaokul, 1’i fen lisesi, 1’i güzel sanatlar lisesi, 3’ü Anadolu lisesi ve 8’i de Anadolu sağlık meslek lisesi olmak üzere, toplam 17 kampüste 31’e yükseldi.

Mektebim Okulları adını Latin harfli yeni alfabenin öğretilmesi için Atatürk’ün talimatıyla kurulan Millet Mektepleri’nden alıyor.