Mevlana'nın ezgileşen ruhu anıldı

Şerife Baldöktü Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin Mevlana Haftası etkinlikleri kapsamında anma gösterisi düzenlediler. Öğrencilerin hazırladığı gösteri büyük beğeni topladı.

Mevlana'nın ezgileşen ruhu anıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şerife Baldöktü Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı program İ.B.B Abdulezel Paşa Ortaokulu konferans salonunda gerçekleştirildi. Programa Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, İlçe Milli eğitim Müdürü Ahmet Ay, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şen, İlçe Sağlık Müdürü Özcan Açıkbaş, Siyasi parti temsilcileri, Kurum amirleri, okul müdür ve yöneticileri ile davetliler katıldı.

Yaklaşık 1 saat süren programda Şerife Baldöktü Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin canlandırmış olduğu ''İki Tüccar ve Kadı'' adlı hikâye, gelen misafirler tarafından çok beğenildi. Bendir, gitar ve ney eşliğinde yapılan seslendirmede, gitarda Selimpaşa Ortaokulu Müzik Öğretmeni Türker Doğan, neyde Cahit İnce, solist ve ritimde Ali Metin Özdemir'in canlı performansıyla Mevlana'nın ezgileşen ruhu anıldı. Program kapanışı ''Semazen'' gösterisiyle tamamlandı.