"Milli Mücadelenin 100. Yılında Ata'ya Saygı Konseri" Düzenlendi

İstanbul Rumeli Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü ve Müzik Kulübünün girişimleriyle, Atatürkçü Düşünce Derneği Tekirdağ Şubesi ve Tekirdağ Doğa Koleji'nin katkılarıyla "Milli Mücadelenin 100. Yılında Ata'ya Saygı Konseri" düzenlendi.

&quotMilli Mücadelenin 100. Yılında Ata'ya Saygı Konseri" Düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

9 Nisan 2019 tarihinde düzenlenen söz konusu konsere ayrıca Tekirdağ Dayanışma ve Düşünce Topluluğu (TEDAY), Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Tekirdağ Şubesi, çok sayıda Sivil Toplum Örgütü, Süleymanpaşa'lılar ve Silivrililer destek verdi.

"Milli Mücadelenin 100ncü Yılında Ataya Saygı Konseri"; Atatürkçü Düşünce Derneği Tekirdağ Şubesi Başkanı Servet GÜRKAN'ın girişimiyle, İstanbul Rumeli Üniversitesi SKS Daire Başkanı Tolga BULUT, İstanbul Rumeli Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü Başkanı Öğrenci Ekim PAÇA, İstanbul Rumeli Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü Danışmanı Dr.Öğt.Üyesi Süleyman ÖZMEN, İstanbul Rumeli Üniversitesi Müzik Kulübü, Tekirdağ Doğa Koleji, Tekirdağ Dayanışma Düşünce Topluluğu (TEDAY) ve Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD)'nin katkılarıyla "Murat AYDIN ve Orkestrası" tarafından gerçekleştirildi.

Konserde; Sanatçı / Bestekar Murat AYDIN'ın Atatürk için bestelediği parçalar ve Atatürk'ün sevdiği şarkı ve türküler seslendirildi. Süleymanpaşa / Tekirdağ'da 9 Nisan 2019 tarihinde Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konsere ilgi son derece büyüktü.

Konsere Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ALBAYRAK ve çok sayıda protokol katıldı. Konserin sonunda "Murat AYDIN ve Orkestrası"na teşekkür eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ALBAYRAK yapmış olduğu konuşmada; "Atatürk sadece bir lider değil aynı zamanda emperyalizme ve cehalete karşı savaş açmış, ayrıca mazlum milletlerin aydınlanması ve ayağa kalkması için ilham olmuş bir bayraktır. Türk milletini birleştirici bir harçtır" dedi.

Ayrıca Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ALBAYRAK tarafından İstanbul Rumeli Üniversitesi'ne sanata ve bilime katkılarından dolayı İstanbul Rumeli Üniversitesi Dr.Öğt.Üyesi Süleyman ÖZMEN'e plaket takdim edildi.

"Milli Mücadelenin 100ncü Yılında Ataya Saygı Konseri"ne çok sayıda Süleymanpaşa'lı, Silivri'li, Sivil Toplum Örgüt temsilcileri, akademisyen ve öğrenciler katıldı.