Mini çalgı müzesinin dev başarısı

2017 yılından beri büyük hevesle Turgut Reis İlkokulu'nda yürüttüğü 'Volkan Yaran mini çalgı müzesi' İstanbul 'da 5130 proje içerisinden 'EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER Ödülü'ne layık görüldü.

Mini çalgı müzesinin dev başarısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2017 yılından beri büyük hevesle Turgut Reis İlkokulu’nda yürüttüğü “Volkan Yaran mini çalgı müzesi” İstanbul ‘da 5130 proje içerisinden “EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER Ödülü’ne layık görüldü.

Önümüzdeki günlerde İstanbul il milli eğitim müdürlüğü tarafından hazırlanacak olan" Eğitimde iyi örnekler" ödül töreni gerçekleştirilecek. İstanbul da ödül alan 111 proje için her okul Sergi alanı stantlar oluşturulacak.“Volkan Yaran mini çalgı müzesi” İstanbul'da tekrar sergilenerek, İstanbul valiliği tarafından İstanbul il milli eğitim müdürlüğünce ödüller ve başarı belgeleri taktim edilecek.

Volkan Yaran;” 2017 de ilk ödülümü müzik kutusu projemle almıştım bu alanda. Şimdi ki bu süreçte desteklerini esirgemeyen Okul Müdürü Hakan Can Hoca’ma, Müdür Yrd. Mehmet Hoca’ma ve tüm emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Mesleğimde her daim heyecan ve sevincimin daim olması ümidiyle” dedi.

Volkan Yaran öğretmenim, toplayın bütün topları tüfekleri çalgıya dönüştürün,güzel bir ritim olsun ve  melodiler eşliğinde dans etsin çocuklar,mutlulukları yayılsın büyüklerin üzerine, gülüşleri yağsın gökyüzünden yeryüzüne...

Başarılarıız daim olsun...

Chenay Kobak