Mini Mini Birlere Okul Çantası

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçe genelinde 1. sınıfa başlayan öğrencilere ilkokul çantası ve bir dönemlik kırtasiye malzemesi hediye etti.

Mini Mini Birlere Okul Çantası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi ilkokul 1. sınıfa başlayan öğrencilerin çanta ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı. 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılında öğrencilerin bir dönem içinde ihtiyaç duyduğu kırtasiye malzemelerini ve ilk sırt çantalarını Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz hediye etti. Eş zamanlı yapılan program kapsamında ilçedeki tüm okullarda 1. sınıfa başlayan öğrencilere hediyeleri ulaştırıldı.

BAŞKAN YILMAZ OKULLARI ZİYARET ETTİ

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, çanta ve kırtasiye malzemelerinin dağıtıldığı sınıfları ziyaret etti. Başta Gümüşyaka Mahallesi Hacı Ahmet Saliha Ölçer İlkokulu, Nurullah Baldöktü İlkokulu ve Piri Mehmet Paşa İlkokulu’nu ziyaret eden Başkan Yılmaz, 1.sınıf öğrencilerin misafiri olarak çocuklarla sohbet etti. Minikler ile yakından ilgilenen Başkan Yılmaz, öğretmenlere ve velilere güzel bir eğitim öğretim yılı temennilerini iletti. Programın devamında Yeni Mahalle’de Roman vatandaşlarla buluşan Başkan Yılmaz, çocuklara çanta takdiminde bulunarak sevinçlerine ortak oldu. Belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri de eş zamanlı olarak tüm okullarda miniklere eğitim setlerini hediye etti.

BAŞKAN YILMAZ: “GÖZLERİNDEKİ MUTLULUK HİÇ GİTMESİN”

Okullarda öğrencilerin sevgi seliyle karşılaşan Başkan Yılmaz, “Yavrularımızın mutluluğu gözlerinden okunuyor. Heyecanlılar, şaşkınlar ama çok mutlular. Gözlerindeki bu sevinç hiç gitmesin. Silivri Belediyesi olarak 1. sınıfa başlayan tüm öğrencilerimize çantalarını ve kırtasiye malzemelerini hediye ettik. Güle güle kullansınlar. Hayırlı bir gelecek ve başarılı bir eğitim öğretim dönemi diliyorum. Eğitim yatırımlarımız sayesinde daha çok çalışan, kültürle, sanatla ve sporla daha fazla vakit geçiren bir nesil yetiştireceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.    

BİR DÖNEMLİK KIRTASİYE İHTİYAÇLARI MEVCUT

Silivri Belediyesi tarafından hazırlatılan setlerde; Sırt çantası, 40 yapraklı çizgili defter, 40 yapraklı kareli defter, 40 yapraklı güzel yazı defteri, resim defteri, müzik defteri, kalem kutusu, kırmızı kalem, 2 adet kurşun kalem, silgi, kalemtıraş, 12’li pastel boya, küt uçlu makas, 8’li sulu boya, 3’lü defter kabı, 10’lu el işi kâğıdı, etiket, 4 renk oyun hamuru, sayma seti (abaküs, fasulye, çubuk), boyama kitabı ve iki adet 6’lı kuru boya kalemi gibi yirmiden fazla bir dönemlik kırtasiye malzemesi bulunuyor.