MTA Lisesi öğrencileri Rumeli Üniversitesi'ni tanıdı

Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, rehber öğretmenleri eşliğinde Rumeli Üniversitesi'ni ikinci defa ziyaret etti.

MTA Lisesi öğrencileri Rumeli Üniversitesi'ni tanıdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz haftalarda Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Rumeli Üniversitesi’ne bir ziyaret gerçekleştirmiş ve üniversite hakkında bilgi sahibi olmuşlardı.

İkinci defa ziyaret ettiler

İlk ziyaret sonrasında Rumeli Üniversitesi’ni tanıma ve üniversite hakkında bilgi sahibi olma şansı yakalayan Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, bugün de ikinci bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Akın Akkan Konferans Salonu'nda gerçekleşen tanıtımda Sağlık, Kültür, Spor Daire Başkan Vekili Demet Şentürk ve Psikolojik Danışman Bahar Turgut öğrencilere Rumeli Üniversitesi’nin akademik ve sosyal imkânları hakkında bilgiler verdi. Daha sonra Laboratuar Sorumlusu Emine Tetik eşliğinde laboratuarlar gezildi. Anestezi Programı Öğretim Görevlisi Aynur Karakaya ve Hemşire Sevgi Gür'ün Fizyoterapi Laboratuarı’nda işlediği derse lise öğrencileri de misafir oldu. Lise öğrencileri Öğretim Görevlisi Aynur Karakaya eşliğinde uygulama yaptılar. Laboratuarlardan sonra üniversiteye ait sosyal alanlar Psikolojik Danışman Bahar Turgut tarafından gezdirilirken, daha sonra öğrencilere Rumeli Üniversitesi’ne ait tanıtım materyalleri hediye edildi.