Odak, eğitimde iş birliği yapmaya devam ediyor

Silivri'de önümüzdeki dönemde eğitim öğretim faaliyetlerine başlayacak olan Odak Okulları, dernekler ve odalar ile eğitimde işbirliği protokolü imzalamaya devam ediyor.

Odak, eğitimde iş birliği yapmaya devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı’nda Silivri’de hizmet verecek olan Odak Okulları, eğitimde işbirliği protokollerini imzalamaya devam ediyor.

İlk protokol SİBESO ile

Silivri’de ‘eğitim’ kalitesini yükseltmeyi amaçlayarak yola çıkan Odak Okulları, bu amaca ulaşabilmek adına eğitimde işbirliği yapmak adına ilk protokolünü Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile imzaladı. Odak Okulları Genel Müdürü Fevzi Babalık ve SİBESO Başkanı Nuray Koçer tarafından imzalanan protokol gereğince önümüzdeki yıllarda eğitimde işbirliği içerisinde olunacak. Ayrıca SİBESO üyesi esnaflar ve personeli Odak Okulları’na yaptıracakları öğrenci kayıtlarında %35 indirim hakkını da kazanmış olacaklar.

Misyon ve vizyonu açısından değeri büyük oldu

Odak Okulları’nın eğitimde işbirliği sağlamak adına protokol imzaladığı bir diğer kuruluş ise Kadın Girişimciler Derneği (KAGİD) oldu. KAGİD Başkanı Aynur Süleymanoğlu ve Odak Okulları İnsan Kaynakları Yöneticisi Berna Doğan’ın imzaladığı eğitimde işbirliği protokolü, özellikle toplumdaki kadın girişimci sayısının arttırılabilmesi adına da ayrı bir önem kazandı.

İmzalanan işbirliği protokolü ile birlikte, Odak Okulları ve KAGİD arasında orta ve uzun vadede geliştirilebilecek ortak projeler üzerine istişareler yapıldı.

Protokol sonrasında açıklama yapan Odak Okulları İnsan Kaynakları Yöneticisi Berna Doğan, “Odak Okulları’nın KAGİD ile yapmış olduğu bu anlaşmanın kurum misyon ve vizyonu açısından değeri oldukça büyüktür. Bu protokol ile kız çocuklarımızın eğitim hayatına kazandırılmasını ve buna bağlı olarak kadın girişimci sayısında bir nebze de olsa artış sağlamayı hedeflemekteyiz.” dedi.