ODAK'lı öğrencilerinin mezuniyet heyecanı

Silivri Özel Odak Okulu anasınıfı öğrencilerinin mezuniyet töreni renkli görüntülere sahne oldu. Özel Odak Okulları Konferans salonunda gerçekleştirilen anasınıfı mezuniyet etkinliğine Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

ODAK'lı öğrencilerinin mezuniyet heyecanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ‘nın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını Özel Odak Okulları Genel Müdürü Gülgün Narinç yaptığı konuşmada ‘’ Hayat bir çocuğa nasıl anlatılmalı ilk bakışta herkes biraz düşündükten sonra kendine göre mutlaka cevabı verecektir. Annelik 24 saat süren, fedakârlık isteyen, adı kutsal olan bir okuldur. Çocuğun ilk adımı, ilk sözcüğü, ilk yüzündeki sevgiyi hissettiğimiz zamanlar ilkleri yaşayan yaşadığı zaman da duygusallığını hisseden annelerin de bu vesile ile anneler gününü kutluyorum. İlkler anneler ile yaşandıktan sonra eğitiminde ilk adımı anaokulunda adı üstünde anneden sonra çocuğu teslim alan çocuğa eğitim veren anaokulu olarak eğitim öğretim yılında birçok gösteriler, kazanımlar elde ettikleri zaman onları sahnede gördüğümüzde gururla, duygu yüklü anlarla birlikte paylaşımlarımız olacak. Çocuklarımıza özellikle doğayı sevmeyi, insanları sevmeyi, çevremizi sevmeyi, hayvanları sevmeyi herkese karşı duyarlı olmayı öğrettik. Bilgi ile akademik kazanımlar ile beceriler ile donatarak okumayı sevmeyi öğrettik, kitapları sevmeyi öğrettik. Arıların sadece soktuğunu değil onların bize bal da yaptıklarını öğrettik, yağmur sonra toprak kokusunun nasıl bir his olduğunu öğrettik, şartlar ne kadar zor olursa olsun asla yalan söylememeyi öğrettik. Bize emanet ettiğiniz minicik yürekleriniz şuan da bir mezuniyet yaşıyorlar ve her mezuniyetin bir başlangıç basamağı olacağı gerçeği ile çocuklarımızı ilkokula hazırladık. Sabırsızlıkla gösterilerini sergilemek için sahne arkasında bekliyorlar.  ‘’ ifadelerinde bulundu.

Öğrencilerin hazırladığı program İngilizce ve Türkçe şarkılardan oluşan Koro, Kız öğrencilerin Bale gösterisi, Modern Dans, 4-5 Yaş öğrencilerinin fotoğraflarından oluşan slayt gösterisi, öğrencilerin piyano sunumları, Ses ve Ritim sunumu ve Jimnastik gösterileri ile devam etti.

Bütün gösterilere alkışları ile eşlik eden veliler öğrencilerin heyecanına ortak oldu. İlkokula geçecek olan öğrenciler Program sonunda cübbe giyip kep taktı. Anasınıfı öğrencilerine temsili olarak öğretmenleri tarafından mezuniyet diplomaları verildi.