Öğretmen ve veliler kahvaltıda buluştu

Piri Mehmet Paşa İlkokulu Okul Aile birliği tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen tanışma ve kaynaşma etkinliği sabah saatlerinde Silivri Öğretmenevinde gerçekleştirildi. Kahvaltılı etkinliğe katılım yoğundu.

Öğretmen ve veliler kahvaltıda buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Okul yönetimi ve okul aile birliği tarafından düzenlenen kahvaltılı buluşma, bu sabah Öğretmen Evi’nde gerçekleşti

“İLGİNİZ BENİ MUTLU ETTİ”

Etkinlikte konuşan okul Müdürü Harun Kazancı “Okulumuzun Aile birliğiyle beraber düzenlediği velilerimize yönelik bu programda iştirakinizden ötürü hepinize teşekkür ediyorum.  Görüyorum ki hakikaten buradaki velilerimizin başka bir okulun, bağımsız bir okulun veli sayısı kadar bir durum söz konusu. Güzel bir katılım olmuş, ilginiz beni mutlu etti sevindirdi” dedi

“İYİNİN, GÜZELİN SINIRI YOK”

“Anasınıfı Velilerimizi tamamına yakınını burada bulmuşken çok bekletmeden sizi bir iki konuya değinmek istiyorum” diyerek sözlerini sürdüren Kazancı “Okulumuzun eksileri artıları oluyor, biz de anasınıfın bütün velilerini, birinci sınıfın bütün velilerini bir arada tutmak ortamımız olmadığı için bunun gibi programları fırsat kabul ediyorum. Hepimizin iş birliği, güç birliği içinde çocuklarımız iyi bir evlat, iyi bir vatandaş olsunlar ki iyi bir sonuca varalım. Okulumuzun ilgili bir veli kitlesi var. Biliyorsunuz iyinin güzelin sınırı yok, sürekli daha iyisi daha güzeli mümkündür. Bütün insanlığın birikimini bize kitaplar vasıtasıyla aktarıyorlar. Değerli arkadaşlar Bugün 11 Ekim dünya kız çocukları günü hepiniz annesiniz, annenizin kızlarısınız bu gününüzü kutluyorum” dedi.