Öğretmenlerin bilgi ışığı bu sefer sahneyi aydınlattı

'Okulumda Bir Ses İki Hareket '' projesi kapsamında Piri Mehmet Paşa ilkokulu ''Öğretmenler Korosu Konseri''12 Haziran 2019 Çarşamba akşamı Önder Yılmaz Sahnesinde coşkulu bir katılımla yapıldı.

Öğretmenlerin bilgi ışığı bu sefer sahneyi aydınlattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Piri Mehmet Paşa İlkokulu Öğretmenlerin Korosu büyük beğeni ve alkış aldı.

2018 /2019 Eğitim ve Öğretim yılın son günlerinde Piri Mehmet Paşa İlkokul öğretmenleri sahnede yılın yorgunluğunu attılar.

Söylenen türküler, öğretmenlerin hem coşkulu şekilde yılsonu kutlaması yaptılar, hem de duygusal anlar yaşadılar. Son derece başarılı şekilde yönetilen öğretmen korosu “Okulumda Bir Ses İki Hareket ‘’ projesi kapsamında Piri Mehmet Paşa ilkokulu ‘’Öğretmenler Korosu Konseri’’12 Haziran 2019 Çarşamba akşamı Önder Yılmaz Sahnesinde coşkulu bir katılımla yapıldı.

Birbirinden güzel yöre türkülerinin seslendirildiği geceye TRT İstanbul Radyosu ses sanatçısı Zehra GANİOĞLU da konuk oldu. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal ASLAN  her zamanki desteğini esirgemedi.

Okul müdürü Harun KAZANCI, konser sonunda katılımcılara teşekkür edip çiçek sundu.Programın sponsorluğunu yapan ‘’Ataç kırtasiye’’ sahibi Erdoğan ATAÇ’a, ve programda emeği geçen öğretmenlere  destek veren müzisyenlere teşekkür etti.

Koro Öğretmenleri

Mehmet SUT(Koro Şefi)

Funda ALIŞKAN(Sunucu)

Nazire AKCAN ÇORBALI

Nimet KAYA ÖZEN

Yaprak USLU GÜLMEZ

Banu ARAÇÇI

Nilgün ÖZGER

Nazife ALTINOK

Yıldız KUNTER ÖNAL

Ezgi TOSUN

Birgül MENGÜLLÜOĞLU
Makbule ONAY

Hasibe GEYİK AYRILMAZ

Ceren ÇAKMAK

Öğretmenlerin bilgi ışığı bu sefer sahneyi aydınlattıÖğretmenlerin bilgi ışığı bu sefer sahneyi aydınlattıÖğretmenlerin bilgi ışığı bu sefer sahneyi aydınlattıÖğretmenlerin bilgi ışığı bu sefer sahneyi aydınlattıÖğretmenlerin bilgi ışığı bu sefer sahneyi aydınlattı

Chenay Kobak