Öngel'den öğrenci ve velilere tavsiyeler

Silivri Ertuğrul Gazi Ortaokulu Müdürü Ahmet Öngel, bugün tatile giren öğrenciler ve veliler için tavsiyelerde bulundu. Öngel, öğrencilere dersleri iki haftalığına bir kenara bırakın ve kendinizi ödüllendirin derken velilere de 'onların bu tatili hak ettiklerini ve kimsenin bunu onların elinden alma hakkının olmadığını unutmayın 'dedi.

Öngel'den öğrenci ve velilere tavsiyeler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUZ"
Silivri Ertuğrul Gazi Ortaokulu Müdürü Ahmet Öngel, okulun sosyal medya hesabından yaptığı tavsiye niteliğindeki paylaşımda “Sevgili Çocuklar; Yarıyıl tatilinde sadece dinlenin, eğlenin, ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte kaliteli ve keyifli vakitler geçirmeye çalışın, sosyal medyada değil sosyal ortamlarda bulunun, ekranlarla değil akranlarla vakit geçirmenin keyfini yaşayın. Fen’i, Matematiği, Lgs’yi ve dersleri iki haftalığına bi kenara bırakın, bol bol kitap okuyup zihninizi hem dinlendirin hem de ödüllendirin. Dinlenin ki sizleri dönem başladığında okulu, öğretmenlerini ve derslerini özlemiş bir şekilde karşımızda görelim. Unutmayın bizim için çok değerlisiniz ve hepinizi çok seviyoruz.”ifadelerini kullandı
“UNUTMAYIN Kİ BUNUN ADI TATİL”
Silivri Ertuğrul Gazi Ortaokulu Müdürü Ahmet Öngel,paylaşımında veliler de seslenerek “Sevgili Veliler; Çocuğunuzun karnesinin aslında sizin de karneniz olduğunu unutmayın, çocuğunuzun her notunda veya davranışında katkınızın çok büyük olduğunu bilin. Yarıyıl tatilinde hangi kursa göndersem, hangi derse takviye yaptırsam, hangi kampa dahil etsem düşüncenizi ve telaşını lütfen bir kenara bırakın, unutmayın ki bunun adı TATİL, çocuklarınızla mümkün olduğunca birlikte vakit geçirin, onların bu tatili hak ettiklerini ve kimsenin bunu onların elinden alma hakkının olmadığını unutmayın, sizlerin bile ”dedi.