Örnek okuldan resim sergisi

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu Müdürlüğünce düzenlenen 'Sanat Şenliği' kapsamında Resim ve Fotoğraf sergisi bugün sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Örnek okuldan resim sergisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sergi açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, Beyciler mahalle Muhtarı Yaşar Köse’nin yanı sıra işadamları, öğrenci velileri, davetliler ve eğitimciler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşmasını okul öğretmenlerinde
Sedef Aydoğdu yaptı.
Yalnızca elleriyle çalışan insan işçidir diyen Aydoğdu  “Elleri ve kafasıyla çalışan insan ustadır, elleri kafası ve yüreğiyle çalışan insan sanatkârdır. Sanatın hangi dalında olursa olsun sanatçı yaptığı işte yürekten davrandığı için farklıdır.”dedi.
Kurdele kesimi esnasında konuşan Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay “ Mukaddes Sönmez Ortaokulu’nun Akademik başarı, Eğitim öğretimdeki başarısı ve sosyal kültürel faaliyetlerindeki başarılarıyla çok işlere imza atıyor. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum. Sergimizin hayırlı olmasını diliyorum ”dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay ve Beyciler Mahalle Muhtarı Yaşar Köse açılış kurdelesini birlikte kesti.Sergi ziyareti sonrası öğrencilerin hazırlamış olduğu imin konser, ortaokul öğrencilerinin hazırlamış olduğu tiyatro gösterisi ile etkinlik gün boyu sürdü.
Sergiye, Ömer Faruk Küçükkaya, Sedef Aydoğdu, Naciye Aydın, Mahmut Yılmaz, Galip Şeker, Yasin Agın, Yavuz Yağız ve Mustafa Elibol eserleriyle katıldı.