Özel çocuklar ayakta alkışlandı

Çağrışım Özel Eğitim Merkezinin düzenlediği bahar şenliği, bugün Silivri Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Özel çocuklar ayakta alkışlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çağrışım Özel Eğitim Merkezinin düzenlediği bahar şenliği, bugün Silivri Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Çağrışım Özel Eğitim Merkezi öğrencilerinin hazırlamış olduğu etkinliğe Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora BAlcıoğlu, Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Aynur Süleymanoğlu, Eğitim Merkezinin yönetici ve çalışanlarının yanı sıra vatandaşlar ve aileler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Eğitim Merkezi yöneticisi Seda Şahin yaptığı konuşmada “Öğrencilerimize bir anne şefkati ile yaklaşarak eğitim veriyoruz. Çalışan öğretmen arkadaşlarımız büyük bir titizlikle öğrencilerimizin en güzel eğitimi almaları yönünde çalışıyor. Çoğu öğrencimizde dikkat bozuklukları olan, okuma ve yazmalarında küçük sıkıntılar yaşayanlar var. Bu gösteriye 3 aydır hazırlanıyoruz. Bu programı hazırlamak için öğretmen ve öğrencilerimiz çok büyük emek vererek hazırlandılar. Özel çocuklar olmaları sebebiyle aralarda unutmalar normalleşiyor. Tekrar tekrar aynı kelime üzerine bile uzun zaman çalışmaları oldu. Bu sebeple bu program bizler için çok değerli. Öğretmenlerimiz yılmadan bu çalışma üzerinde yoğunlaşmış olması ve karşılığında en önemlisi de öğrencilerimizin onlara başarı ile dönüş yapması bizleri çok mutlu ediyor. Programa 10 eğitmenimizle 25 öğrencimiz katıldı.Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum ”dedi.

Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu da yaptığı konuşmada hepimiz bir engelli adayıyız. Onlara her konuda yardımcı olmamız gerekiyor. Duyarlı davranmamız gerekiyor ”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler hazırlamış oldukları gösteriyi izleyicilere sundular. Program sonunda programın hazırlanmasında emeği geçenlere plaket verildi.

Engelliler haftasında yapılması planlanan ancak Soma’da yaşanılan Maden faciası sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmişti.


Haberin videosu için alternatif link