Piri Mehmet Paşa Okulu velilerinden kermes

Piri Mehmet Paşa Okulu İlkokulu Okul Aile Birliği üyeleri ve öğrenci velilerinin katkılarıyla organize edilen kermes büyük ilgi gördü. Okul yararına düzenlenen kermeste, okul aile birliği üyelerinin ve öğrenci velilerinin yapmış oldukları yiyecekler ve hediyelik eşyalar satışa sunuldu.

Piri Mehmet Paşa Okulu velilerinden kermes
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Okul Aile Birliği yöneticileri, üyeleri ile velilerin ev sahipliğinde gerçekleştirilen kermese ilgi büyük oldu. Kermesle ilgili bilgiler veren Okul Aile Birliği yöneticileri, amaçlarının okula destek olduğunu vurgulayarak “Okulumuz ve öğrencilerimizin eğitim şartlarını daha iyileştirmek amacıyla kermes düzenledik. Kermesten elde ettiğimiz gelir ile okulumuzun eksiklerini tamamlamayı hedefliyoruz. Elimizden geleni en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz” dedi.         
 
Piri Mehmet Paşa Okulu İlkokulu bahçesinde düzenlenen kermesin yiyecek bölümü öğrencilerin ilgisini çekti. Öğrenci velilerinin katkıları ile hazırlanan çeşitli hamur işleri öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
Okul bahçesinde düzenlenen Kermese Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, AK Parti Meclis üyesi Harun Tüfekçi, AK Parti Kadın Kolları üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil ve yönetim kurulu üyeleri, Silivri Kent Konseyi Esma Işıklar ve Esin Yalçıntaş ve veliler katıldı.