Piri Paşanın Şampiyonu 4f!

Silivri Piri Mehmet Paşa İlköğretim Okulunda Nadir Ergün anısına düzenlenen futbol turnuvası finalinde, minik futbolcular izleyenlere heyecan dolu bir futbol gösterisi yaşattılar. 4. Sınıflar arası yapılan futbol turnuvası finaline, öğrencilerin velileri de katılarak, çocuklarına destek oldular.

Piri Paşanın Şampiyonu 4f!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Piri Mehmet Paşa İlk Öğretim Okulunda, 14 yıl öğretmenlik, 3 yıl Müdür Yardımcılığı ve 12 yılda Müdür olarak görev yapan Nadir Ergür adına düzenlenen futbol turnuvasının finali geçtiğimiz gün okul bahçesinde yapıldı. Merhum Nadir Ergün’ün eşi Nurşen Ergün’ünde katıldığı final karşılaşmasına AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu’da katılarak, minik futbolculara destek verdi. 4A Sınıfı ile 4F Sınıfının futbol karşılaşmasında ilk yarıda 4-0 yenilen 4F sınıfı, ikinci yarıda rakibi 5-4 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Finale katılan tüm sporcular madalya ve kupa ile ödüllendirilirken, okul müdürü Ergün’ün eşi Nurşen Ergün’e ve AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu’ya katılımlarından dolayı  plaket vererek teşekkür etti. Futbol turnuvasının düzenlenmesine öncülük eden hayırsever veli Nedim Karakaş’da okul müdürü ve yönetimi tarafından teşekkür edilirken, hayırsever işadamı Sedat Karakaş,bütün futbolculara ödül olarak yemek sözü verdi.
Miniklerin futbol turnuvasına katılarak destek sunan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, tüm futbolcuları tebrik ederek, minik futbolcuların futbol turnuvasının Türkiye- Hırvatistan maçından daha keyifli ve heyecanlı olduğunu söyleyerek, futbol finalinde emeği geçen öğretmenlere, öğrencilere ve velilere teşekkür etti.   

Piri Paşanın Şampiyonu 4f

Piri Paşanın Şampiyonu 4f

Piri Paşanın Şampiyonu 4f

Piri Paşanın Şampiyonu 4f

Piri Paşanın Şampiyonu 4f