Renkli Balonlar eğitim kadrosunu tanıttı

Renkli Balonlar Anaokulu, velilerine yeni eğitim-öğretim yılı kadrosunu tanıttı. Dilek Akbay'ın kurucu ve Gizem Alibaş'ın sorumlu müdürlüğünde 2014-2015 eğitim-öğretim yılında hizmete açılan Renkli Balonlar Anaokulu, yeni dönem hazırlıklarını tamamladı.

Renkli Balonlar eğitim kadrosunu tanıttı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Renkli Balonlar Anaokulu, velilerine yeni eğitim-öğretim yılı kadrosunu tanıttı. Dilek Akbay’ın kurucu ve Gizem Alibaş’ın sorumlu müdürlüğünde 2014-2015 eğitim-öğretim yılında hizmete açılan Renkli Balonlar Anaokulu, yeni dönem hazırlıklarını tamamladı.  Kurum, hafta sonu velilerini ağırlayarak onları 2015-2016 eğitim-öğretim dönemi eğitimcileriyle tanıştırdı. Alanlarında en iyi branş öğretmenleriyle anlaştığını paylaşarak heyecan ve mutluluğunu paylaşan anaokulu yönetimi, başarılı bir öğretim yılı vaat etti.


Renkli Balonlar Anaokulu’nun eğitim kadrosu şu şekilde oluştu; Sınıf öğretmenleri; Bircan Gürses, Gülcan Tuncay Mertcan ve Çisem Dönmez, Müzik Öğretmeni Volkan Yaran, İngilizce Öğretmeni Burcu Anıl, Psikolog Anıl Çabuk, Modern Dans Öğretmeni Tolga Kaygısıgüzel ve Satranç Öğretmeni Eren Ersoy.