Rumeli Üniversitesi projelerini tanıttı

Rumeli Üniversitesi öğrencileri, yıl içerisinde Proje Yönetimi ve Uygulamaları dersi kapsamında hazırladıkları projeleri Silivri sahilinde sergiledi.

Rumeli Üniversitesi projelerini tanıttı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Rumeli Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Proje Yönetimi ve Uygulamaları dersi kapsamında öğrencilerin hazırlamış olduğu projeler, Silivri sahilinde sergilendi. 80’e yakın projenin yer aldığı serginin açılışını Silivri Kaymakamı Ali Partal, Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Aynural, Rektör Yardımcısı ve İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Mucip Gökçen, Rektör Yardımcısı ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlyas Erdal Kerey, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Oğuz Özyaral ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci birlikte gerçekleştirdi.

Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Aynural bütün projeleri tek tek inceleyerek, proje sahibi öğrencilerden bilgi aldı. Projeler için öğrencileri tebrik eden heyet, projelerin devamlı hale gelmesi gerektiğini belirtti.

Heyetin sergi ziyareti, Atatürk Anıtı önünde çektirilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Eyüp Can BALABAN