Safirlilerden Duygulandıran Mesaj

Safir koleji Silivri Kampüsü öğrencileri Koronavirüs nedeniyle eğitimlerini Safir Uzaktan Eğitim Sistemi ile evlerinden devam ettikleri süreçte, öğretmenlerini yaptıkları kolaj çalışması ile duygulandı.

Safirlilerden Duygulandıran Mesaj
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Safirli öğrenciler evlerinde kâğıda yazarak çektikleri fotoğraflarla “Siz bizi okulumuzda ağırladınız, şimdi biz de sizi evimizde ağırlamaktan mutluyuz. Biz de sizi çok özledik, okula dönmek için evdeyiz.” mesajını öğretmenleriyle paylaştı.

Silivri’de okulların Koronavirüs nedeniyle ara verildiği süreçten bu yana öğrencilerinin eğitimlerinin devamlığını sağlamak amacıyla aldığı hızlı ve efektif kararlarla dikkat çeken Safir Koleji, öğrencilerine sağladığı online eğitim alt yapısı ile eğitimlerine aralıksız devam etti. Okulların 30 Nisan’dan sonra da uzatılması ihtimaline karşı her türlü tedbirini alındığını paylaşan Kampüs Müdürü Özgür Koçak “Velilerimizin öğrencilerinin eğitimleri için korkmaları gereken hiçbir konu bulunmamakta. Safir Koleji bu tür süreçlerde nasıl hareket edeceğini bilen, öğrencileri ve velilerini mağdur edecek hiçbir problemin yaşanmaması için her türlü kriz planlına hazır olduklarını” belirtti.