Şampiyonlar ödüllendirildi

İlçe Genelinde yapılan müsabakalarda rakiplerini yenerek kategorilerinde şampiyon olan Eralp Çelik yönetimindeki Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Lisesi Bayan Voleybol takımı, İşadamı Nurullah Baldöktü ve İlçe Kaymakamı Faruk Bekarlar tarafından ödüllendirildi.

Şampiyonlar ödüllendirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Lisesi bahçesinde düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Faruk Bekarlar ve eşi Aslı Bekarlar, İşadamı Nurullah Baldöktü ve eşi Şerife Baldöktü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
İlçe Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği spor müsabakalarında Eralp Çelik yönetimindeki Kız voleybol kategorisinde şampiyon olan öğrenciler altınla ödüllendirildi.
“HER KONUDA BİRİNCİ OLMAYA ÇALIŞIN”
Voleybol takımı öğrencilerini tek tek tebrik eden İşadamı Nurullah Baldöktü “Her iş böyle, ticarette de şampiyonluk var, sporda da şampiyonluk var, her mevzuda şampiyonluk var. Her konuda birinci olmaya çalışın. İş sahibi olduktan sonra nerede çalışacağım demeyeceksiniz, kaç kişi çalıştıracağımın hesabını yapacaksınız” diyerek öğrencilere nasihat etti.
 
“GURUR DUYUYORUZ”
İlçe Kaymakamı Faruk Bekarlar da öğrencilerin aldığı başarılarla gurur duyduklarını ifade ederek “Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Lisesi okulumuzun voleybol takımı bu sene ilçemizde düzenlenen turnuvada şampiyon olarak hem okullarını gururlandırdılar, hem de okulumuzun hamisi Şerife Hanımefendi ile Nurullah beyefendiyi çok mutlu etmiştir. Onlar bu başarıyı ödüllendirme arzusunu bizimle paylaştılar. Bizde bugün bir araya gelerek ödüllendirmeye imkân sağladık. “ dedi
Ödül töreni sonrasında Voleybol takımı öğrencileri İşadamı Nurullah Baldöktü’ye 38 numaralı ismine özel yapılmış forma hediye ettiler.